#Do the right marketing

Maksuttomassa etäpalaverissa katsomme läpi, että mikä digimarkkinointikanava (esim. Facebook, Google, LinkedIn, Instagram) sopisi tarpeisiisi parhaiten. Tämän jälkeen teemme sinulle yksilöllisen suunnitelman, jonka avulla voit tehdä digimarkkinointia mahdollisimman tehokkaasti.

Ps. 30 minuutin etäpalaveri ei sido sinua mihinkään. Voit siis varata aikasi huoletta.

Miksi luottaa meihin?

Ensinnäkin. Meillä on loistavat tulokset digi- ja somemarkkinoinnista. Ne ovat meidän kovinta ydinosaamistamme, jota teemme joka päivä. Me tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Käytämme itse huomattavan summan rahaa digi- ja somemarkkinointiin joka kuukausi eli saarnaamme, kuten elämme.

Toiseksi. Me olemme äärimmäisen rehellisiä siitä, miten ja missä ajassa tuloksia saadaan. Meidän liiketoimintamme perustuu 100% sille faktalle, että asiakkaamme pysyvät meillä ja meistä puhutaan pelkästään hyvää. Aina ei voi onnistua, mutta rehellisiä voimme olla aina.

Kolmanneksi. Meillä on itsellämme hirveä halu kasvaa ja olla entistä parempia. Me haluamme tehdä hyvää luomalla lisää työpaikkoja niin itsellemme kuin myös asiakkaillemme.

Koronakevään aikana konsultoimme ilmaiseksi n. 45 suomalaista pk-yritystä ja kaikille yrityksille löysimme jonkun tien, jonka kautta myyntiä voidaan koronasta huolimatta raapia kasaan.

Meidän tehtävä on auttaa sinua myymään enemmän. Sitä varten me olemme olemassa.

Varaa siis aikasi alta.

Mainostoimisto Innovators' Club kumppani
YHTEYSTIEDOT

Merikoskenkatu 7 A 50, 90500 Oulu
etunimi@innoclub.fi
045 137 3886
Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste
© Innovators’ Club 2020

MYYVÄÄ DIGIMARKKINOINTIA

Meidän tehtävä on auttaa sinua ottamaan digimarkkinoinnista kaikki teho irti. Facebook, Instagram, Google, verkkosivustot ja verkkokaupat ovat parhaimmillaan niin äärimmäisen tehokkaita myyntikoneita, että sitä on jopa vaikea välillä uskoa.