FACEBOOK-, INSTAGRAM- JA GOOGLE-MARKKINOINTI

Datajohdettua digimarkkinointia

Me tuomme sinulle lisää asiakkaita.

Faktaa.

Tietoa digimarkkinoinnista.

Facebookissa 2,5-2,8 miljoonaa suomalaista.

Googlessa suomalaisten tekemiä hakuja yli 30 miljoonaa per päivä.

Koska markkinointi, mainonta ja myynti perustuvat siihen, että viestintää tehdään aktiivisesti niissä kanavissa, joissa omia potentiaalisia asiakkaita liikkuu, niin sen takia Facebook, Instagram ja Google ovat äärimmäisen tehokkaita kanavia.

Ei ole väliä, tekeekö yrityksesi b2b- tai b2c-myyntiä, niin edellä mainitut markkinointikanavat sopivat kaikille. Jokaiselle yritykselle on oma strategiansa, jonka mukaan töitä tehdään, mutta nämä kanavat ovat äärimmäisen tehokkaita kaikille yrityksille niiden käyttäjämäärien takia.

Tuloksiamme.

Tietoa, taitoa, intohimoa.

Saako digi- tai somemarkkinoinnista tuloksia? Saa!

Kun koronakevät piiskasi yrityksiä ympäri maailmaa, teimme äärimmäisen paljon töitä, jotta saimme tehtyä myyntiä asiakkaillemme.

Tulokset ovat olleet äärimmäisen hyviä – parhaimmillaan asiakkaamme on saanut rahojaan takaisin 36,36-kertaisesti mainosbudjettiin verrattuna kuukausitasolla. Lyhyissä alekampanjoissa tuloksemme ovat olleet jopa 200-kertaisia.

Me teemme kaikkemme asiakkaidemme myynnin kasvattamiseksi. Jos haluat lisää myyntiä, ota yhteyttä!

Lopeta odottaminen.

Myy enemmän.

Digi- ja somemarkkinointi ovat kuin säästäminen: mitä aikaisemmin aloitat, sitä paremmin tulet saamaan tuloksia. Akateemiset tutkimukset puhuvat yksimielisesti siitä, että markkinointiin panostavat yritykset pärjäävät parhaiten.

Ja mikä parasta. Tehokasta markkinointia varten et tarvitse tuhansia euroja rahaa kuukaudessa. Jo parilla satasella voit saada tuhansien eurojen myynnit.

Muista: mitä aikaisemmin aloitat, sitä parempia tuloksia saat.

Lopeta siis odottaminen!


  Heräsikö kysymys tai voisimmeko auttaa jotenkin?

  ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

  etunimi@innoclub.fi

  etunimi@innoclub.fi

  YHTEYSTIEDOT

  Merikoskenkatu 7 A 50, 90500 Oulu
  etunimi@innoclub.fi
  045 137 3886
  Y-tunnus: 2808050-8
  Tietosuojaseloste
  © Innovators’ Club 2020

  MYYVÄÄ DIGIMARKKINOINTIA

  Meidän tehtävä on auttaa sinua ottamaan digimarkkinoinnista kaikki teho irti. Facebook, Instagram, Google, verkkosivustot ja verkkokaupat ovat parhaimmillaan niin äärimmäisen tehokkaita myyntikoneita, että sitä on jopa vaikea välillä uskoa.