FACEBOOK-, INSTAGRAM- JA GOOGLE-MARKKINOINTI
SEKÄ HAKUKONEOPTIMOINTI

Tehokas datajohdettu digimarkkinointi

TARVITSETKO LISÄÄ ASIAKKAITA JA ENEMMÄN MYYNTIÄ?

 

Faktaa.

TIETOA DIGIMARKKINOINNISTA.

Facebookissa 2,5-2,8 miljoonaa suomalaista.

Googlessa suomalaisten tekemiä hakuja yli 30 miljoonaa per päivä.

Koska markkinointi, mainonta ja myynti perustuvat siihen, että viestintää tehdään aktiivisesti niissä kanavissa, joissa omia potentiaalisia asiakkaita liikkuu, niin sen takia Facebook, Instagram ja Google ovat äärimmäisen tehokkaita kanavia 99% suomalaisista yrityksistä.

Ei ole mitään väliä, tekeekö yrityksesi b2b- tai b2c-myyntiä, niin edellä mainitut markkinointikanavat sopivat kaikille. Jokaiselle yritykselle on oma strategiansa, jonka mukaan töitä tehdään, mutta nämä kanavat ovat äärimmäisen tehokkaita kaikille yrityksille niiden käyttäjämäärien takia.

Tuloksiamme.

TIETOA, TAITOA & INTOHIMOA.

Saako digi- tai somemarkkinoinnista tuloksia? Saa!

Kun koronakevät piiskasi yrityksiä ympäri maailmaa, teimme äärimmäisen paljon töitä, jotta saimme tehtyä myyntiä asiakkaillemme.

Tulokset ovat olleet äärimmäisen hyviä – parhaimmillaan asiakkaamme on saanut rahojaan takaisin 36,36-kertaisesti mainosbudjettiin verrattuna kuukausitasolla. Lyhyissä alekampanjoissa tuloksemme ovat olleet jopa 200-kertaisia.

Me teemme kaikkemme asiakkaidemme myynnin kasvattamiseksi. Jos haluat lisää myyntiä, ota yhteyttä!

  • Mainostoimisto Innovators' Club kumppani

    “Saimme kolmen kuukauden Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla rahat takaisin 17,2-kertaisesti. Kampanjoiden aikana saimme rahat takaisin parhaimmillaan 32,78-kertaisesti mainosbudjettiimme nähden.”

    – HANNU LAUKKANEN, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, KURESTORE

Lopeta odottaminen.

MYY ENEMMÄN.

Digi- ja somemainontaa varten et tarvitse suuria summia rahaa, kun mainontaa tehdään fiksusti.

Digi- ja somemarkkinointi ovat kuin säästäminen: mitä aikaisemmin aloitat, sitä paremmin tulet saamaan tuloksia. Akateemiset tutkimukset puhuvat yksimielisesti siitä, että markkinointiin panostavat yritykset pärjäävät parhaiten.

Ja mikä parasta. Tehokasta markkinointia varten et tarvitse tuhansia euroja rahaa kuukaudessa. Jo parilla satasella voit saada tuhansien eurojan myynnit.

Mitä aikaisemmin aloitat, sitä parempia tuloksia saat.

Lopeta siis odottaminen!

Kerro meille millainen projekti sinulla on suunnitteilla.

ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

etunimi@innoclub.fi

etunimi@innoclub.fi

YHTEYSTIEDOT

Merikoskenkatu 7 A 50, 90500 Oulu
etunimi@innoclub.fi
045 137 3886
Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste
© Innovators’ Club 2020

MYYVÄÄ DIGIMARKKINOINTIA

Meidän tehtävä on auttaa sinua ottamaan digimarkkinoinnista kaikki teho irti. Facebook, Instagram, Google, verkkosivustot ja verkkokaupat ovat parhaimmillaan niin äärimmäisen tehokkaita myyntikoneita, että sitä on jopa vaikea välillä uskoa.