Edusta tyylillä

GRAAFINEN SUUNNITTELU 100% TYYTYVÄISYYSTAKUULLA.

Tyylillä on väliä!

LUODAAN SINULLE SOPIVAA TYYLIÄ.

Hyvä graafinen suunnittelu ei ole vain kauniita kuvia, vaan se on myös työtä jolla tähdätään tuloksiin. Hyvällä graafisella suunnittelulla herätetään asiakkaassa tunnetta, ja sitä kautta vaikutetaan ostokäyttäytymiseen. Yritysilmeen tulee tänä päivänä olla ammattitaitoinen ja visuaalinen kokonaisuus, joka viestii mm. palveluiden luotettavuudesta ja rakentaa yrityksen imagoa. Yrityksen imago luonnollisesti vaikuttaa yritystoiminnan jokaisella osa-alueella joko liiketoimintaa parantavana tai heikentävänä tekijänä.

Muutamia töitämme.

KUN TEHDÄÄN, TEHDÄÄN KUNNOLLA. SINUA JA ASIAKASTASI VARTEN.
LUOVASTI JA VIISAASTI.

Kiwotsukemasu
Kiwotsukemasun brändi-ilmeen lähtökohtana oli luoda hyvällä energialla ja raikkaudella erottuva logo, josta kaikki muut markkinointimateriaalit voidaan luoda. Koska suurin osa asiakkaista on naisia, pyrittiin ilmeeseen luomaan feminiinistä vivahdetta pyöreämmillä muodoilla.
Ravintolakortteli
Ravintolakorttelin ydin on tuoda kolme erilaista yritystä saman isomman kokonaisuuden alle. Tämä otettiin huomioon tekemällä tavallista laajempi pohjatyö, jotta Ravintolakorttelin brändi-ilme olisi järkevällä tavalla tunnistettava myös mukana oleviin yrityksiin.
Hyvinvointikoulu
Hyvinvointikoulu on valtakunnallisesti toimiva strateginen hyvinvoinnin kumppani, jonka missio on auttaa yrityksiä ja yksilöitä johtamaan hyvinvointia motivoituneesti, tavoitteellisesti ja tuloksekkaasti. Tekemämme logon idea oli, että logo kuvastaa mahdollisimman paljon edellä mainittuja adjektiiveja: motivoitunut, tavoitteellinen, tuloksekas.
Kone Jare
Kone Jaren brändi-ilme uudistettiin kokonaisuudessaan ja visuaalisen ilmeen tarkoitus on viestiä yrityksen äärimmäisestä teknisestä osaamisesta. Teknistä osaamista lähdettiin tuomaan esiin kulmikkaammilla muodoilla sekä minimoimalla erilaiset pyöreät muodot.
Pieneläinkrematorio Pohjantähti
Pieneläinkrematorio Pohjantähti on usein perheiden läsnä, kun perheen paras ystävä saatetaan kohti viimeistä matkaa. Uurnamallisto ja uurnakortti ovat tehty klassisella tyylillä, hyvin yksinkertaiseksi, jotta surun hetkellä lukija pystyy omaksumaan sisällöt mahdollisimman helposti.
Mielen aallot
Tekemämme logon taustalla oli asiakkaan vahva näkemys logonsa sisällöstä, mutta asiakkaan tarve oli saada logo vain toteutetuksi tyylikkäällä, yksilöllisellä ja monipuolisella tavalla.
Healthy life PT
Koska kilpailua on hyvinvointibisneksessä paljon, pitää omalla visuaalisella ilmeellä pystyä erottautumaan selkeästi muista positiivisella tavalla. Hauska ja toimiva logo kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Pinepro Nordic
Pinepro Nordicin logo on nykyaikaisen yksinkertainen mutta erittäin monikäyttöinen logo, jonka ilmeelle asiakas pystyy rakentamaan muun markkinointimateriaalinsa tyylikkäästi.

HALUAMME TEHDÄ SINULLE SELLAISTA VISUAALISUUTTA,
JOSTA SINÄ TYKKÄÄT – TÄSTÄ SYYSTÄ SAAT TEKEMILLEMME TÖILLE
100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN

HALUAMME TEHDÄ SINULLE SELLAISTA VISUAALISUUTTA, JOSTA SINÄ TYKKÄÄT – TÄSTÄ SYYSTÄ SAAT TEKEMILLEMME TÖILLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN

 

Mitä asiakkaamme sanoivat meistä?

TOTUUS TULEE ASIAKKAAN SUUSTA.

“Saimme kolmen kuukauden Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla rahat takaisin 17,2-kertaisesti. Kampanjoiden aikana saimme rahat takaisin parhaimmillaan 32,78-kertaisesti mainosbudjettiimme nähden.”

– HANNU LAUKKANEN, MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, KURESTORE

Millaisia graafisen suunnittelun töitä teemme?

JOS TARVITSEMAASI TUOTETTA EI LÖYDY LISTALTA, OTATHAN YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN KUINKA VOIMME AUTTAA!

Logo / yritysilme.

Logo on yrityksen sydän. Logo on tärkeä sinulle mutta myös koko yrityksesi ilmeelle. Meiltä saat laadukkaat logot ja yritysilmeet tyytyväisyystakuulla. Saat mukaasi myös kaikki tarvittavat tiedostot logoon ja yritysilmeeseen liittyen, myös graafisen ohjeiston. Kaikki tekemämme graafiset työt omistaa tilauksen tehnyt asiakas eli saat jatkokehittää tekemiämme töitä siihen suuntaan kuin itse haluat ilman, että sinun tarvitsee kysyä meiltä siihen lupaa. Me teemme töitä sinulle ja sinä omistat tekemämme työt.

Painotuotteet.

Me autamme sinua suunnitelmaan yrityksellesi sopivia painotuotteita. Voimme tarvittaessa myös tilata painotuotteet suoraan haluamaasi osoitteeseen yhteistyökumppanimme kautta. Graafikko-Sinin pitkä kokemus painotalosta auttaa myös asiakasta valitsemaan juuri sopivan painotuotteen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit siis kääntyä meidän puolellemme myös painomateriaaleja valitessasi.

Digimainokset.

Oletko tekemässä Facebook- tai Instagram-markkinointia ja tarvitset tyylikkäät mainokset markkinointia varten? Ei hätää, me autamme! Hoida sinä markkinointi ja me teemme sinulle tyylikkään myyntiä kehittävän mainoksen. Saat meiltä myös tarvittaessa vinkit digimainostamiseen.

Kotisivut ja verkkokaupat.

Onko sinulla jo olemassa kotisivun tekijä mutta tekijälle täytyisi saada tyylikäs suunnitelma kotisivun visuaalisuudesta? Me suunnittelemme sinulle ja kotisivun tekijällesi tyylikkään kotisivun toiveidesi pohjalta. Kotisivun tekijän on suunnitelmamme pohjalta todella helppo toteuttaa kotisivu loppuun, kun suunnitelma on selkeä ja se sisältää kaiken tarpeellisen.

Graafinen suunnittelija.

MITÄ IHMETTÄ SE OIKEIN TEKEE?

Mainostoimisto Innovators' Club Sini Takkula

“Käsittelee tietoa, yhdistelee ja erottelee, poimii tärkeimmän.
Kuvittaa sanoja, kertoo värein, vaikuttaa muodoin.
Vetoaa tunteisiin, herättää toimintaa, nostattaa mielenkiintoa.
Kertoo reitin, tuo turvallisuutta, auttaa ymmärtämään.
Viilaa yksityiskohtia, kasaa kokonaisuuksia, luo visuaalisia maailmoja.”

 

Sini Takkula

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA
MAINOSTOIMISTO INNOVATORS’ CLUB

  Heräsikö kysymys tai voisimmeko auttaa jotenkin?

  ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

  etunimi@innoclub.fi

  etunimi@innoclub.fi

  YHTEYSTIEDOT

  Merikoskenkatu 7 A 50, 90500 Oulu
  etunimi@innoclub.fi
  045 137 3886
  Y-tunnus: 2808050-8
  Tietosuojaseloste
  © Innovators’ Club 2020

  MYYVÄÄ DIGIMARKKINOINTIA

  Meidän tehtävä on auttaa sinua ottamaan digimarkkinoinnista kaikki teho irti. Facebook, Instagram, Google, verkkosivustot ja verkkokaupat ovat parhaimmillaan niin äärimmäisen tehokkaita myyntikoneita, että sitä on jopa vaikea välillä uskoa.