Ammattimaiset kotisivut ja verkkokaupat.

RISKITTÖMÄSTI. 100% TYYTYVÄISYYSTAKUULLA.

Hevostarvike Äimärautio
Teimme Hevostarvike Äimärautiolle ennen koronan alkua verkkokaupan, jonka avulla myynti on kasvanut 20-40 prosenttia joka kuukausi koronakevään ja -kesän aikana edellisvuoteen verrattuna.
Mielen aallot
Mielen aalloille suunniteltiin koko brändi-ilme kerralla kuntoon. Verkkosivustosta tehtiin helposti lähestyttävä, jotta potentiaaliseen asiakkaaseen pystytään luomaan jo ennalta hyvä yhteys, koska asiakassuhteet ovat alalla herkkiä.
Kuvapro
Koska Kuvapron asiakaskunta koostuu hyvin pitkälle rakennusalan ihmisistä, halutaan jo visuaalisella ilmeellä näyttää tekninen osaaminen, johon kohderyhmä voi samaistua.
Podcastory
Suomen kovimman ja laajimman podcast-tuotantoyhtiön vaatimus oli, että uusi verkkosivusto pitää olla ammattimainen ja uskottava, sillä asiakkaina ovat mm. Google, Deloitte, useat Suomen ministeriöt, S-ketju ja monet muut Suomen suurimmat yhtiöt. Podcastoryn toiveet pystyttiin täyttämään ja uusia yhteydenottoja satelee.

Me teemme sinulle laadukkaan ja ammattimaisen verkkosivuston.

KOTISIVUJEN JA VERKKOKAUPPOJEN TEKEMINEN EI OLE YHDEN MIEHEN SHOW.

Mainostoimisto Innovators' Club Sini Takkula

Sini Takkula

GRAAFIKKO

Mainostoimisto Innovators' Club Saku Kauppinen

Saku Kauppinen

WEBSITE DEVELOPER

Teemme sinulle verkkosivuston, jonka avulla asiakkaasi saavat sinusta ammattimaisen ja luotettavan ensivaikutelman. Tärkeimpänä: uuden verkkosivustosi takia kilpailijasi tulevat olemaan kateudesta vihreitä.

Uusi verkkosivustosi tehdään avaimet käteen -pakettina, jossa projektitiimimme toteuttaa sinun visiotasi tarkalla ja asiantuntevalla otteella.

Ensimmäisenä suunnittelemme sivuston visuaalisen ilmeen tarpeittesi pohjalta. Visuaalinen ilme toteutetaan 100% tyytyväisyystakuulla eli sinä saat olla päättämässä miltä verkkosivustosi näyttää – me teemme, sinä päätät.

Kun olet verkkosivuston ulkoasuun täysin tyytyväinen, alamme koodaamaan sivustoa graafikkomme suunnitelman pohjalta. Kun sivusto on valmis ja siirretty live-tilaan, saat vielä 6 kuukauden takuun sivuston tekniselle toimivuudella. Ylläpidämme sivuston teknistä puolta koko tuon kuuden kuukauden ajan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Helppoa, joustavaa ja ammattimaista.

Mitä pitää ottaa huomioon kotisivun hankinnassa?

PELKKÄ TYYLIKKYYS EI RIITÄ.

1. MUOKATTAVUUS.

Älä osta kotisivua, jota et voi muokata. Tekemämme kotisivut ovat sellaisia, joita osaat käyttää, jos osaat käyttää Wordiä.

2. EI VUOSISOPIMUKSIA!

Älä osta kotisivua, johon joudut sitoutumaan esimerkiksi vuosisopimuksen muodossa! Välillä näemme, että yrityksillä on jopa useamman vuoden sopimuksia, joiden takia he eivät voi esimerkiksi ostaa uutta kotisivua, vaikka kotisivu ei toimi kunnolla eikä siitä ole yritykselle mitään hyötyä.

3. RESPONSIIVISUUS.

Nykypäivänä netin selaaminen, netistä ostaminen ja tiedon etsiminen tapahtuu yhä useammin esimerkiksi kännykällä tai tabletilla. On hyvin tärkeää, että nettisivu on responsiivinen, eli toimii nykyaikaisella tavalla kaikenlaisissa laitteissa, jottei myynti jää siitä kiinni.

4. JATKOKEHITTÄMISEN MAHDOLLISUUS.

Kotisivukoneiden ongelma on, että vaikka niitä onkin helppo käyttää, rajaavat ne kotisivujen mahdollisuuksia. Tämä tarkoittaa pahimmillaan sitä, että kun yrityksesi liiketoiminta kasvaa, pitää sinun tehdä uusi kotisivu, jotta kotisivusi pysyy liiketoimintasi mukana.

Mainostoimisto Innovators' Club toimivat verkkosivustot

KAIKKI EDELLÄ MAINITUT SEIKAT ON OTETTU HUOMIOON TEKEMISSÄMME KOTISIVUISSA.

Tekemiämme kotisivuja sinun on aina helppo käyttää ja jatkokehittää. Asiakkaasi saavat sinusta aina laadukkaan mielikuvan, kun selaavat kotisivuasi tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä.

Miksi kotisivu on niin tärkeä?

KAIKKI TIET MARKKINOINNISSA JOHTAVAT YRITYKSEN KOTISIVUILLE.

Kaikki tiet nykyaikaisessa markkinoinnissa johtavat kotisivulle. Kotisivusi on paras kaverisi eli 24 tuntia päivässä valvova myyntikone. Sinulla on mahdollisuus tehdä kauppaa, vaikka sinä olisitkin jo nukkumassa – kotisivusi ei nuku koskaan.

Kun kotisivu on tehty markkinointia ja myyntiä ajatellen, on sinulla mahdollisuus myydä ympäri vuorokauden tuotteita tai palveluitasi. Jos kotisivua ei ole tehty edellä mainittua ajatellen, ei kotisivusta ole mitään hyötyä.

Kerro meille millainen projekti sinulla on suunnitteilla.

ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

etunimi@innoclub.fi

etunimi@innoclub.fi

YHTEYSTIEDOT

Merikoskenkatu 7 A 50, 90500 Oulu
etunimi@innoclub.fi
045 137 3886
Y-tunnus: 2808050-8
Tietosuojaseloste
© Innovators’ Club 2020

MYYVÄÄ DIGIMARKKINOINTIA

Meidän tehtävä on auttaa sinua ottamaan digimarkkinoinnista kaikki teho irti. Facebook, Instagram, Google, verkkosivustot ja verkkokaupat ovat parhaimmillaan niin äärimmäisen tehokkaita myyntikoneita, että sitä on jopa vaikea välillä uskoa.