Kotisivut ja verkkokaupat

Näin teet digimarkkinointia tehokkaammin.

Meiltä et osta sikaa säkissä.

Näin teet digimarkkinointia tehokkaammin.

Meiltä et osta sikaa säkissä.

Hevostarvike Äimärautio
Teimme Hevostarvike Äimärautiolle ennen koronan alkua verkkokaupan, jonka avulla myynti on kasvanut 20-40 prosenttia joka kuukausi koronakevään ja -kesän aikana edellisvuoteen verrattuna.
Mielen aallot
Mielen aalloille suunniteltiin koko brändi-ilme kerralla kuntoon. Verkkosivustosta tehtiin helposti lähestyttävä, jotta potentiaaliseen asiakkaaseen pystytään luomaan jo ennalta hyvä yhteys, koska asiakassuhteet ovat alalla herkkiä.
Kuvapro
Koska Kuvapron asiakaskunta koostuu hyvin pitkälle rakennusalan ihmisistä, halutaan jo visuaalisella ilmeellä näyttää tekninen osaaminen, johon kohderyhmä voi samaistua.
Podcastory
Suomen kovimman podcast-tuotantoyhtiön vaatimus oli, että uusi verkkosivusto pitää olla ammattimainen ja uskottava, sillä asiakkaina on lukuisa joukko valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, järjestöjä, julkishallinnon organisaatioita sekä huipputason vaikuttajia. Podcastoryn toiveet pystyttiin täyttämään, “olemme saaneet enemmän yhteydenottoja haluamastamme kohderyhmästä, eli verkkosivusto on tehnyt työnsä äärimmäisen hyvin.”
Myyntitoimisto Taanila
“Asiakkaamme valitsi meidät kumppanikseen, koska asiakkaamme mukaan meillä on ‘alan paras sivusto'”. Myyntitoimisto Taanila ei yritä miellyttää kaikkia vaan heille riittää, että oma kohderyhmä tykkää – yhteydenotot ovat koko ajan kasvussa oikealta kohderyhmältä eli suunta on täysin oikea.”
Car Center Leinonen
Car Center Leinonen on jo 60 vuotta toiminut Oulussa käytettyjen autojen jälleenmyyjänä sekä autohuoltojen ammattilaisena. Verkkosivuston ulkoasu piti saada päivitettyä tälle päivälle sekä myytävien autojen laittaminen sivustolle pitää olla nopeaa ja helppoa.
Salon Kultaisimmat
Salon Kultaisimmat on salolainen koruliike, joka hellii asiakastaan äärimmäisen kultaisella asiakaspalvelulla. Verkkokaupan tehtävä on laajentaa reviiriä Suomen jokaiseen kolkkaan siten, että varaston saldot ja tuotetiedot ovat yhteydessä kassajärjestelmän kanssa. Nyt verkkokaupan pyörittäminen on todella fiksua ja nopeaa, sillä kassajärjestelmän tiedot pysyvät aina ajantasalla verkkokauppassa.
Ateljee Mainos
Ateljee Mainos on laajan palvelun mainostalo, sillä heidän kauttaan voit tilata teippaukset, yritystuotteet kuin myös suunnittelutkin. Uuden verkkokaupan ansiosta Ateljeen asiakkaat voivat itse suunnitella haluamansa tuotteen helposti ja nopeasti, jolloin asiakas saa tilattua etänä juuri sellaisen tuotesarjan kuin hän haluaa.

Laadukkaat ja helppokäyttöiset verkkosivustot.

Tyytyväisyystakuulla ilman riskejä.

Teemme sinulle verkkosivuston, jonka avulla asiakkaasi saavat sinusta ammattimaisen ja luotettavan ensivaikutelman. Tärkeimpänä: uuden verkkosivustosi takia kilpailijasi tulevat olemaan kateudesta vihreitä.

Uusi verkkosivustosi tehdään avaimet käteen -pakettina, jossa projektitiimimme toteuttaa sinun visiotasi tarkalla ja asiantuntevalla otteella.

Ensimmäisenä suunnittelemme sivuston visuaalisen ilmeen tarpeittesi pohjalta. Visuaalinen ilme toteutetaan 100% tyytyväisyystakuulla eli sinä saat olla päättämässä miltä verkkosivustosi näyttää – me teemme, sinä päätät.

Kun olet verkkosivuston ulkoasuun täysin tyytyväinen, alamme koodaamaan sivustoa graafikkomme suunnitelman pohjalta. Kun sivusto on valmis ja siirretty live-tilaan, saat vielä 6 kuukauden takuun sivuston tekniselle toimivuudella. Ylläpidämme sivuston teknistä puolta koko tuon kuuden kuukauden ajan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Helppoa, joustavaa ja ammattimaista.

Mainostoimisto Innovators' Club Sini Takkula

Sini Takkula

GRAAFIKKO

Mainostoimisto Innovators' Club Saku Kauppinen

Saku Kauppinen

WEBSITE DEVELOPER

Mitä pitää ottaa huomioon verkkosivuston hankinnassa?

Pelkkä tyylikkyys ei riitä.

1. MUOKATTAVUUS.

Älä osta kotisivua, jota et voi muokata. Tekemämme kotisivut ovat sellaisia, joita osaat käyttää, jos osaat käyttää Wordiä.

2. EI VUOSISOPIMUKSIA!

Älä osta kotisivua, johon joudut sitoutumaan esimerkiksi vuosisopimuksen muodossa! Välillä näemme, että yrityksillä on jopa useamman vuoden sopimuksia, joiden takia he eivät voi esimerkiksi ostaa uutta kotisivua, vaikka kotisivu ei toimi kunnolla eikä siitä ole yritykselle mitään hyötyä.

3. RESPONSIIVISUUS.

Nykypäivänä netin selaaminen, netistä ostaminen ja tiedon etsiminen tapahtuu yhä useammin esimerkiksi kännykällä tai tabletilla. On hyvin tärkeää, että nettisivu on responsiivinen, eli toimii nykyaikaisella tavalla kaikenlaisissa laitteissa, jottei myynti jää siitä kiinni.

4. JATKOKEHITTÄMISEN MAHDOLLISUUS.

Kotisivukoneiden ongelma on, että vaikka niitä onkin helppo käyttää, rajaavat ne kotisivujen mahdollisuuksia. Tämä tarkoittaa pahimmillaan sitä, että kun yrityksesi liiketoiminta kasvaa, pitää sinun tehdä uusi kotisivu, jotta kotisivusi pysyy liiketoimintasi mukana.

Mainostoimisto Innovators' Club toimivat verkkosivustot

KAIKKI EDELLÄ MAINITUT SEIKAT ON OTETTU HUOMIOON TEKEMISSÄMME KOTISIVUISSA.

Tekemiämme kotisivuja sinun on aina helppo käyttää ja jatkokehittää. Asiakkaasi saavat sinusta aina laadukkaan mielikuvan, kun selaavat kotisivuasi tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä.

Miksi kotisivu on niin tärkeä?

Kaikki tiet markkinoinnissa johtavat yrityksen kotisivuille.

Kaikki tiet nykyaikaisessa markkinoinnissa johtavat kotisivulle. Kotisivusi on paras kaverisi eli 24 tuntia päivässä valvova myyntikone. Sinulla on mahdollisuus tehdä kauppaa, vaikka sinä olisitkin jo nukkumassa – kotisivusi ei nuku koskaan.

Kun kotisivu on tehty markkinointia ja myyntiä ajatellen, on sinulla mahdollisuus myydä ympäri vuorokauden tuotteita tai palveluitasi. Jos kotisivua ei ole tehty edellä mainittua ajatellen, ei kotisivusta ole mitään hyötyä.

  Heräsikö kysymys tai voisimmeko auttaa jotenkin?

  ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

  etunimi@innoclub.fi

  etunimi@innoclub.fi

  YHTEYSTIEDOT

  Merikoskenkatu 7 A 50, 90500 Oulu
  etunimi@innoclub.fi
  045 137 3886
  Y-tunnus: 2808050-8
  Tietosuojaseloste
  © Innovators’ Club 2020

  MYYVÄÄ DIGIMARKKINOINTIA

  Meidän tehtävä on auttaa sinua ottamaan digimarkkinoinnista kaikki teho irti. Facebook, Instagram, Google, verkkosivustot ja verkkokaupat ovat parhaimmillaan niin äärimmäisen tehokkaita myyntikoneita, että sitä on jopa vaikea välillä uskoa.