Kotisivut ja verkkokaupat.

RISKITTÖMÄSTI. 100% TYYTYVÄISYYSTAKUULLA.

Me teemme sinulle verkkosivut riskittömästi.

KOTISIVUJEN JA VERKKOKAUPPOJEN TEKO EI OLE YHDEN MIEHEN SHOW.

Mainostoimisto Innovators' Club Sini Takkula

Sini Takkula

GRAAFIKKO

Mainostoimisto Innovators' Club Saku Kauppinen

Saku Kauppinen

WEBSITE DEVELOPER

Sinin tehtävä on luoda yrityksesi tyyliin sopiva visuaalinen maailma, jossa jokaiselle asialle on aikansa ja paikkansa. Sini pitää langat käsissään, mutta on erittäin läheisessä yhteistyössä Eemilin ja Sakun kanssa, jotta kotisivusta tehdään markkinoinnin ja myynnin kannalta mahdollisimman tehokas kokonaisuus.

Sakun kädet toimivat Sinin suunnitelmien toteuttajana. Kaikki kotisivumme tulevat tähän maailmaan Sakun käsien kautta. Jotta viestintä on mahdollisimman suoraa ja tehokasta asiakkaan ja meidän välillä, on asiakas ensin yhteyksissä Siniin kotisivun visuaalisesti ilmeestä, ja kun Saku pääsee vauhtiin kotisivun tekemisessä, on asiakas suoraan yhteyksissä Sakuun. Helppoa, vaivatonta ja nopeaa kommunikointia.

Sinin tehtävä on luoda yrityksesi tyyliin sopiva visuaalinen maailma, jossa jokaiselle asialle on aikansa ja paikkansa. Sini pitää langat käsissään, mutta on erittäin läheisessä yhteistyössä Eemilin ja Sakun kanssa, jotta kotisivusta tehdään markkinoinnin ja myynnin kannalta mahdollisimman tehokas kokonaisuus.

Sakun kädet toimivat Sinin suunnitelmien toteuttajana. Kaikki kotisivumme tulevat tähän maailmaan Sakun käsien kautta. Jotta viestintä on mahdollisimman suoraa ja tehokasta asiakkaan ja meidän välillä, on asiakas ensin yhteyksissä Siniin kotisivun visuaalisesti ilmeestä, ja kun Saku pääsee vauhtiin kotisivun tekemissä, on asiakas suoraan yhteyksissä Sakuun. Helppoa, vaivatonta ja nopeaa kommunikointia.

HALUAMME TEHDÄ SINULLE VERKKOSIVUT, JOIHIN SINÄ OLET TÄYSIN TYYTYVÄINEN. VERKKOSIVUSI TULEE OLLA TYYLIKÄS, HELPPOKÄYTTÖINEN JA MYYVÄ. SAAT TEKEMILLEMME VERKKOSIVUILLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN.

HALUAMME TEHDÄ SINULLE VERKKOSIVUT, JOIHIN SINÄ OLET TÄYSIN TYYTYVÄINEN. VERKKOSIVUSI TULEE OLLA TYYLIKÄS, HELPPOKÄYTTÖINEN JA MYYVÄ. SAAT TEKEMILLEMME VERKKOSIVUILLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN.

Reitti tyylikkäisiin ja myyviin kotisivuihin ja verkkokauppoihin.

TEHDÄÄN SINULLEKIN VERKKOSIVU, JOKA ON SUUNNITELTU MYYMÄÄN!

1. Ota meihin yhteyttä.

Ensimmäinen vaihe matkalla uuteen verkkosivuun on, että otat meihin yhteyttä. Ota meihin yhteyttä esim. TÄÄLTÄ!

2. Suunnittelupalaveri

Suunnittelupalaverissa suunnitellaan, että minkälainen sivustostasi tehdään. Teemme suunnittelupalaverin pohjalta visuaalisen esityksen siitä, miltä kotisivusi voisi näyttää.

HUOM! SUUNNITTELUPALAVERI EI SIDO SINUA VIELÄ MIHINKÄÄN!

3. Tarjous.

Ennen tarjouksen lähettämistä kerrot meille, milloin kotisivu tehdään ja missä kohtaa on deadline. Tarjoukseen sisällytetään suunnittelupalaverin perusteella tehty muistio sekä hinnat ja aikataulut.

4. Työvaihe.

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, alamme tehdä kotisivua käymiemme keskustelujen pohjalta. Annamme sinulle linkin, jonka takaa näet miten projekti etenee. Ensimmäiseksi graafikkomme tekee sinulle kotisivusta yksityiskohtaisen esityksen, jonka avulla näet suoraan miltä kotisivu tulee näyttämään. Kun olet graafikon suunnitelmaan tyytyväinen, alamme rakentaa itse kotisivua.

5. Tarkistus.

Tarkistuksen avulla katsotaan, että kaikki toimii juuri kuten pitää. Siinä vaiheessa voimme tehdä vielä tarvittavia muutoksia kotisivun teksteihin, asetteluihin ja muuhun tekniikkaan.

6. Valmista!

Kun olet täysin tyytyväinen uuteen kotisivuusi, laitetaan kotisivu näkymään kaikelle kansalle! Me varmistamme kotisivun tietoturvan ja teknisen puolen vielä kolmen kuukauden ajan kotisivun julkaisusta.

Mitä pitää ottaa huomioon kotisivun hankinnassa?

PELKKÄ TYYLIKKYYS EI RIITÄ.

1. MUOKATTAVUUS.

Älä osta kotisivua, jota et voi muokata. Tekemämme kotisivut ovat sellaisia, joita osaat käyttää, jos osaat käyttää Wordiä.

2. EI VUOSISOPIMUKSIA!

Älä osta kotisivua, johon joudut sitoutumaan esimerkiksi vuosisopimuksen muodossa! Välillä näemme, että yrityksillä on jopa useamman vuoden sopimuksia, joiden takia he eivät voi esimerkiksi ostaa uutta kotisivua, vaikka kotisivu ei toimi kunnolla eikä siitä ole yritykselle mitään hyötyä.

3. RESPONSIIVISUUS.

Nykypäivänä netin selaaminen, netistä ostaminen ja tiedon etsiminen tapahtuu yhä useammin esimerkiksi kännykällä tai tabletilla. On hyvin tärkeää, että nettisivu on responsiivinen, eli toimii nykyaikaisella tavalla kaikenlaisissa laitteissa, jottei myynti jää siitä kiinni.

4. JATKOKEHITTÄMISEN MAHDOLLISUUS.

Kotisivukoneiden ongelma on, että vaikka niitä onkin helppo käyttää, rajaavat ne kotisivujen mahdollisuuksia. Tämä tarkoittaa pahimmillaan sitä, että kun yrityksesi liiketoiminta kasvaa, pitää sinun tehdä uusi kotisivu, jotta kotisivusi pysyy liiketoimintasi mukana.

Mainostoimisto Innovators' Club toimivat verkkosivustot

KAIKKI EDELLÄ MAINITUT SEIKAT ON OTETTU HUOMIOON TEKEMISSÄMME KOTISIVUISSA.

Tekemiämme kotisivuja sinun on aina helppo käyttää ja jatkokehittää. Asiakkaasi saavat sinusta aina laadukkaan mielikuvan, kun selaavat kotisivuasi tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä.

Miksi kotisivu on niin tärkeä?

KAIKKI TIET MARKKINOINNISSA JOHTAVAT YRITYKSEN KOTISIVUILLE.

Kaikki tiet nykyaikaisessa markkinoinnissa johtavat kotisivulle. Kotisivusi on paras kaverisi eli 24 tuntia päivässä valvova myyntikone. Sinulla on mahdollisuus tehdä kauppaa, vaikka sinä olisitkin jo nukkumassa – kotisivusi ei nuku koskaan.

Kun kotisivu on tehty markkinointia ja myyntiä ajatellen, on sinulla mahdollisuus myydä ympäri vuorokauden tuotteita tai palveluitasi. Jos kotisivua ei ole tehty edellä mainittua ajatellen, ei kotisivusta ole mitään hyötyä.

Kerro meille millainen projekti sinulla on suunnitteilla.

ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

etunimi@innoclub.fi

etunimi@innoclub.fi