Ammattimaiset kotisivut ja verkkokaupat.

RISKITTÖMÄSTI. 100% TYYTYVÄISYYSTAKUULLA.

TEEMME SINULLE VERKKOSIVUT, JOIHIN SINÄ OLET TÄYSIN TYYTYVÄINEN. VERKKOSIVUSI TULEE OLLA TYYLIKÄS, HELPPOKÄYTTÖINEN JA MYYVÄ. SAAT TEKEMILLEMME VERKKOSIVUILLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN.

TEEMME SINULLE VERKKOSIVUT, JOIHIN SINÄ OLET TÄYSIN TYYTYVÄINEN. VERKKOSIVUSI TULEE OLLA TYYLIKÄS, HELPPOKÄYTTÖINEN JA MYYVÄ. SAAT TEKEMILLEMME VERKKOSIVUILLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN.

Me teemme sinulle laadukkaan ja ammattimaisen verkkosivuston.

KOTISIVUJEN JA VERKKOKAUPPOJEN TEKEMINEN EI OLE YHDEN MIEHEN SHOW.

Mainostoimisto Innovators' Club Sini Takkula

Sini Takkula

GRAAFIKKO

Mainostoimisto Innovators' Club Saku Kauppinen

Saku Kauppinen

WEBSITE DEVELOPER

Teemme sinulle verkkosivuston, jonka avulla asiakkaasi saavat sinusta ammattimaisen ja luotettavan ensivaikutelman. Tärkeimpänä: uuden verkkosivustosi takia kilpailijasi tulevat olemaan kateudesta vihreitä.

Uusi verkkosivustosi tehdään avaimet käteen -pakettina, jossa projektitiimimme toteuttaa sinun visiotasi tarkalla ja asiantuntevalla otteella.

Ensimmäisenä suunnittelemme sivuston visuaalisen ilmeen tarpeittesi pohjalta. Visuaalinen ilme toteutetaan 100% tyytyväisyystakuulla eli sinä saat olla päättämässä miltä verkkosivustosi näyttää – me teemme, sinä päätät.

Kun olet verkkosivuston ulkoasuun täysin tyytyväinen, alamme koodaamaan sivustoa graafikkomme suunnitelman pohjalta. Kun sivusto on valmis ja siirretty live-tilaan, saat vielä 6 kuukauden takuun sivuston tekniselle toimivuudella. Ylläpidämme sivuston teknistä puolta koko tuon kuuden kuukauden ajan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Helppoa, joustavaa ja ammattimaista.

Mitä pitää ottaa huomioon kotisivun hankinnassa?

PELKKÄ TYYLIKKYYS EI RIITÄ.

1. MUOKATTAVUUS.

Älä osta kotisivua, jota et voi muokata. Tekemämme kotisivut ovat sellaisia, joita osaat käyttää, jos osaat käyttää Wordiä.

2. EI VUOSISOPIMUKSIA!

Älä osta kotisivua, johon joudut sitoutumaan esimerkiksi vuosisopimuksen muodossa! Välillä näemme, että yrityksillä on jopa useamman vuoden sopimuksia, joiden takia he eivät voi esimerkiksi ostaa uutta kotisivua, vaikka kotisivu ei toimi kunnolla eikä siitä ole yritykselle mitään hyötyä.

3. RESPONSIIVISUUS.

Nykypäivänä netin selaaminen, netistä ostaminen ja tiedon etsiminen tapahtuu yhä useammin esimerkiksi kännykällä tai tabletilla. On hyvin tärkeää, että nettisivu on responsiivinen, eli toimii nykyaikaisella tavalla kaikenlaisissa laitteissa, jottei myynti jää siitä kiinni.

4. JATKOKEHITTÄMISEN MAHDOLLISUUS.

Kotisivukoneiden ongelma on, että vaikka niitä onkin helppo käyttää, rajaavat ne kotisivujen mahdollisuuksia. Tämä tarkoittaa pahimmillaan sitä, että kun yrityksesi liiketoiminta kasvaa, pitää sinun tehdä uusi kotisivu, jotta kotisivusi pysyy liiketoimintasi mukana.

Mainostoimisto Innovators' Club toimivat verkkosivustot

KAIKKI EDELLÄ MAINITUT SEIKAT ON OTETTU HUOMIOON TEKEMISSÄMME KOTISIVUISSA.

Tekemiämme kotisivuja sinun on aina helppo käyttää ja jatkokehittää. Asiakkaasi saavat sinusta aina laadukkaan mielikuvan, kun selaavat kotisivuasi tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä.

Miksi kotisivu on niin tärkeä?

KAIKKI TIET MARKKINOINNISSA JOHTAVAT YRITYKSEN KOTISIVUILLE.

Kaikki tiet nykyaikaisessa markkinoinnissa johtavat kotisivulle. Kotisivusi on paras kaverisi eli 24 tuntia päivässä valvova myyntikone. Sinulla on mahdollisuus tehdä kauppaa, vaikka sinä olisitkin jo nukkumassa – kotisivusi ei nuku koskaan.

Kun kotisivu on tehty markkinointia ja myyntiä ajatellen, on sinulla mahdollisuus myydä ympäri vuorokauden tuotteita tai palveluitasi. Jos kotisivua ei ole tehty edellä mainittua ajatellen, ei kotisivusta ole mitään hyötyä.

Kerro meille millainen projekti sinulla on suunnitteilla.

ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

etunimi@innoclub.fi

etunimi@innoclub.fi