Haluatko lisää myyntiä?

JOS SINULLA ON AITO HALU KASVAttaa yrityksesi myyntiä, ME HALUAMME AUTTAA SINUA siinä alkuun maksutta!

Ovatko ideat kasvun suhteen lopussa?

Ei hätää, me autamme!

Meidän ydintehtävä on suunnitella sinulle myyntisuunnitelma, jolla yrityksesi pääsee kasvuun. Kasvun avulla pystyt itse keskittymään niihin työtehtäviin, jotka ovat sinulle eniten mieleen.

Myyntisuunnitelman avulla suunnittelemme sinulle sellaisen polun, jonka avulla sinun ei enää tarvitse juosta ärsyttävistä työtehtävistä toiseen vain sen takia, ettei sinulla ole varaa delekoida kyseisiä tehtäviä muille.

Myyntisuunnitelmaa toteuttamalla myyntisi kasvaa ja saat kasvun mukana tulevaa tasaisuutta, jolloin voit käyttää aikaasi niihin asioihin, jotka tuovat sinulle iloa ja mielihyvää.

Moni loistava firma jää suunnitelmallisuuden vuoksi tuhnuksi. Älä sinä ole se päättäjä, jonka yritys jää polkemaan paikoilleen.

Polje sinä suunnitelmallisesti eteenpäin ja kasva.

Tämän helpommaksi ja halvemmaksi myyntisuunnitelman teko ei enään mene.

Mainostoimisto Innovators' Club tehokasta digimarkkinointia Kurelle

“Kasvumme on ollut erittäin hyvää koko yhteistyömme ajan ja jatkamme edelleenkin vakaalla mutta nousevalla kasvu-uralla. Innovators’ Clubin kanssa on ollut aina helppo kommunikoida ja miettiä tulevia kasvupolkuja, joita pitkin lähdetään myyntiä ja koko liiketoimintaamme kasvattamaan. Voin suositella lämpimästi Innovators’ Clubin palveluilta, jos yrityksen myynnin kasvattaminen on mielessä.

Innovators’ Club pitää myös meillä huolen digimainostamisesta Facebookissa, Instagramissa ja Googlessa.”

– Hannu Laukkanen, Kure

  Tilaa myyntisuunnitelma.

  ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

  Kenelle myyntisuunnitelma sopii?

  Myyntisuunnitelma ei sovi niille, jotka eivät halua kasvaa.

  Tekemämme myyntisuunnitelma sopii kasvuhakuisille yrityksille, jotka haluavat uusia ideoita myyntiin ja markkinointiin. Käymme jo ennen palaverin alkua läpi julkiset tiedot yrityksestäsi sekä mahdolliset somekanavat ja verkkosivuston.

  Tämän jälkeen keskustelemme kanssasi 30 minuutin etäpalaverissa mm. toiveistasi ja tavoitteistasi, jotta pystymme tekemään sinulle sellaisen myyntisuunnitelman, joka toimii juuri sinulle.

  Jos tilanteesi on näkemyksemme mukaan hyvin selkeä, annamme sinulle jo palaverin aikana vinkkejä ja näkemyksiä myyntiin ja markkinointiin, joita voit alkaa heti toteuttamaan.

  Saat noin viikossa itsellesi 10-20 sivuisen myyntisuunnitelman, joka pyritään vääntämään mahdollisimman selkeäksi ja helppolukuiseksi, jotta voit itsenäisesti lähteä toteuttamaan saamaasi myyntisuunnitelmaa.

  Mitä myyntisuunnitelma sisältää?

  Tuhansien eurojen arvosta ohjeita myynnin kasvattamiseksi.

  • Myynti- ja markkinointikanavien valinnan
  • Viestinnän sisällöt – mitä tehdään, missä tehdään ja miten tehdään
  • Mainosbudjetin jakamisen markkinointikanavittain
  • Myynnin ja markkinoinnin yhteispelin säännöt
  • Ehdotuksia markkinointikampanjoihin
  • Myynnin johtamisen mittarit

   Varaa aikasi 30 minuutin ilmaiseen etäpalaveriin.

   ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

   YHTEYSTIEDOT

   Merikoskenkatu 7 A 50, 90500 Oulu
   etunimi@innoclub.fi
   045 137 3886
   Y-tunnus: 2808050-8
   Tietosuojaseloste
   © Innovators’ Club 2020

   MYYVÄÄ DIGIMARKKINOINTIA

   Meidän tehtävä on auttaa sinua ottamaan digimarkkinoinnista kaikki teho irti. Facebook, Instagram, Google, verkkosivustot ja verkkokaupat ovat parhaimmillaan niin äärimmäisen tehokkaita myyntikoneita, että sitä on jopa vaikea välillä uskoa.