Sisällöntuotanto

SISÄLLÖNTUOTANTO TEKEE ERON MUIHIN.

Ihmiset ostavat tarinoita.

KUVINA, TEKSTEINÄ JA VIDEOINA.

Ja niin se on aina ollut. Nykypäivänä ihmiset haluavat saada tietää ja sinun tehtäväsi on antaa asiakkaillesi lisää tietoa. Me autamme sinua tekemään tarinoistasi markkinointiin ja myyntiin sopivia.

Sisällöntuotanto

Videotuotanto.


Referenssivideot
Mainosvideot
Asiantuntijavideot
Ilmakuvaus

Sisällöntuotanto

Tekstituotanto.


Blogitekstit
PowerPointit
Kotisivun tekstit
Mainostekstit

Otsikko.

TÄHÄN HUIKEAAN VIDEOON LIITTYEN


Tietoa vieressä olevasta videosta. On hieno video kun video on hieno. Tyylikäs ja kaikkee. Aiva mahtavaa. Huhhuh. Ei hiivatti että on komia.

Mitä sisältöä tarvitsen?

KUVAA, TEKSTIÄ, VIDEOITA?

Jokaisella yrityksellä kannattaa olla itsestään yritysvideo, jotta potentiaalinen asiakas voisi helpolla ja nopealla tavalla saada yrityksestä hyvän käsityksen.

Kun sinulla on yritysvideo, sen jälkeen sinun pitää kysyä itseltäsi: mitä asiakkaasi haluaisivat kuulla sinulta? Mitä kysymyksiä asiakkaillasi pääsääntöisesti on? Helpoin tapa kehittää sisältöaiheita on vastata asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin. Kun vastaat asiakkaiden kysymyksiin, anna samalla neuvoja ja vinkkejä. Tämä kasvattaa sinun asiantuntijuuttasi asiakkaiden silmissä.

Video tai teksti?

TARVITSENKO MOLEMPIA?

Kun katsot somekanavia ja niissä olevia sisältöjä, videoiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, ja se tulee jatkumaan. Facebook on ilmoittanut, että se suosii kokoajan enemmän ja enemmän videoita. Sama asia on käynnissä myös Instagramissa. Videot syrjäyttävät tekstien ohella myös kuvat.

Google ei ymmärrä vielä videoiden sisältöjä eli esimerkiksi blogien yhteydessä olevat videot kannattaa avata myös tekstinä, jotta Google osaa arvostella blogisi kunnolla ja saat sen avulla enemmän näkyvyyttä.

“Somekanavissa videot ovat ylivoimaisia asiakashankinnassa, ja tämä trendi tulee jatkumaan.”

Lopeta odottaminen.

MYY ENEMMÄN.

Videoiden ja tekstien avulla voit saada huomattavaa tehokkuutta aikaan digimarkkinoinnissasi, sillä ihmiset haluavat lukea, kuulla ja nähdä opetus- ja viihdesisältöä. Kun markkinoit osaamistasi tai tuotteitasi, vinkit ja ohjeet ovat erittäin toimivia keinoja saada ihmiset tulemaan kotisivullesi. Tällaisten sisältöjen klikkihinnat voivat olla muutamia senttejä Facebookissa ja Instagramissa.

Sisällöntuotanto

“Yrityksesi tarina on voimavara,
joka jää liian usein käyttämättä”

Sanna Välimaa

SISÄLLÖNTUOTTAJA
MAINOSTOIMISTO INNOVATORS’ CLUB


PSST. KERRO TARINASI MEILLE NIIN ME AUTAMME SINUA KERTOMAAN SEN NYKYAIKAISELLA TAVALLA, OIKEITA KANAVIA KÄYTTÄEN SINUN POTENTIAALISILLE ASIAKKAILLESI.

  Heräsikö kysymys tai voisimmeko auttaa jotenkin?

  ME VASTAAMME VIESTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

  etunimi@innoclub.fi

  etunimi@innoclub.fi

  YHTEYSTIEDOT

  Merikoskenkatu 7 A 50, 90500 Oulu
  etunimi@innoclub.fi
  045 137 3886
  Y-tunnus: 2808050-8
  Tietosuojaseloste
  © Innovators’ Club 2020

  MYYVÄÄ DIGIMARKKINOINTIA

  Meidän tehtävä on auttaa sinua ottamaan digimarkkinoinnista kaikki teho irti. Facebook, Instagram, Google, verkkosivustot ja verkkokaupat ovat parhaimmillaan niin äärimmäisen tehokkaita myyntikoneita, että sitä on jopa vaikea välillä uskoa.